Sådan øger du din karismafaktor

Karisma gør livet nemmere, fordi man automatisk får opmærksomhed. Men det behøver ikke at være medfødt, du kan sagtens lære det.
Livet er uretfærdigt. Der er desværre mennesker, der er smukkere, rigere og heldigere end dig. Men der er ingen grund til at være trist over det, for du kan indhente mere, end du tror. En af de helt store gaver her i livet er nemlig at have karisma.
En god karisma kan gøre mere for dig, end hvis du bare er kendt, rig eller meget smuk. Den slags talenter virker kun, indtil man taler med personen og finder ud af, at der slet ikke er mere at komme efter.
Men hvis du har karisma, kan du stå distancen ansigt til ansigt. Du får automatisk opmærksomhed, du får nemmere din vilje og dermed mere sex og magt. Og det bedste af det hele er, at du kan lære det.

 
Sådan øger du din karismafaktor:
 
1. Bliv bevidst om de signaler du sender med dit kropssprog, dit blik og ansigtsudtryk. Der skal være overensstemmelse så du undgår forvirring

2. Vær troværdig. Vis at du kan lide andre og skab tillid

3. Du skal være engageret. Når du er engageret bliver andre det også

4. Vær nærværende og undgå stress det gør kommunikationen bedre

5. Tal i billeder og brug metaforer

6. Træn dit åndedræt og din stemme præcis som en skuespiller eller en sanger

7. Træn dig i at tale foran mange mennesker. Jo mere forberedt du er, des mere spontan kan du være. Og det virker overbevisende.

Kilde: "Karismakoden" af Eva Kihlström.

 

Gør som mig
Det er selvfølgelig meget godt at stå hjemme i stuen og selv synes, man er meget karismatisk. Men det tæller først, når det virker i mødet med andre mennesker. For karisma bygger på relationer. Dermed er det op til modtageren at afgøre, om du har karisma. Ifølge den engelsk psykologiprofessor Richard Wiseman, der forsker ved University of Hertfordshire, er karisma evnen at få andre til at føle præcis som dig. Det handler om karismaens energi, og det betyder, at når man møder en person med karisma, vil man gøre det samme som ham. Og den rigtig gode nyhed er, ifølge Richard Wiseman, at halvdelen er medfødt, mens resten kan læres. Det har den svenske forfatter Eva Kihlström også set, og for nylig udgav hun bogen »Karismakoden« hvor hun kommer med en opskrift på, hvordan man optimerer sit karismatal.
»Karisma handler om udstråling, og det kan alle mennesker opøve. Det handler om at finde det bedste i sig selv, og få det ud via sit sprog og kropssprog,« forklarer forfatteren, der også underviser i retorik.

One Response to Sådan øger du din karismafaktor

  1. Sofie says:

    Don\’t understand anything xD
     
    I\’m sorry, Give you a Hug from France

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: