Flyt altid fokus fra det umulige til det mulige, for så vil der ske noget

Tiden er en af vores største stressfaktorer. Så jeg er glad for, at du har tid til at læse denne mail. Den kan betyde, at du fremover får mere tid !!

Tid er noget mærkeligt noget. Det er det mest retfærdig vi har – da alle har lige mange sekunder på en time, lige mange timer på et døgn osv. – (eller måske er det egentligt uretfærdigt?)

Netop denne egenskab med tiden gør, at du hverken kan gøre til eller fra, hvad tiden angår. Du har altid 24 timer på et døgn! At fokusere på tiden er mere håbløst end at håbe på mirakler. Flyt altid fokus fra det umulige til det mulige, for så vil der ske noget!

Det du og andre kan gøre noget ved, er hvor meget I prøver at presse ind i den tid, du har til rådighed. Det er dine gøremål, der giver stress. Det er ikke tiden. Den er der bare.

DU KAN IKKE HAVE FOR LIDT TID!
DU KAN HAVE FOR MEGET DU VIL OG SKAL!

Så næste gang du tænker eller siger "jeg har ikke tid", så skal du omformulere det til "jeg har for mange gøremål" – og det kan du og andre gøre noget ved!

Og næste gang du tænker eller siger "jeg har ikke tid lige nu", så skal du omformulere det til "jeg laver noget andet, som er vigtigere, lige nu" – for det er nemlig et spørgsmål om prioritering, ikke tid.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s