Hvem bestemmer hvad du tænker?

 
Tanker kommer nemlig ikke af ingenting. Tanker kommer af alt det du læser, hører, ser og oplever på anden vis.

Hvad er den bedste film, du nogensinde har set? – Den var sikkert i dine tanker mange dage, uger eller måneder efter du så den. Nogle film følger os resten af livet. – En positiv film kan gøre dig i godt humør længe efter. En sørgelig film, kan gøre dig ked længe efter.

Vores følelser og tanker skabes ud fra det, som vi mere eller mindre bevidst "hælder" ind i vores hjerne. Hvis du "hælder" en masse negative ting ind, så bliver dine tanker mere negative. Hvis du "hælder" en masse positive ting ind, så bliver dine tanker mere positive. Hvis du "hælder" en masse faglig viden ind, så bliver du dygtigere. Hvis du "hælder" en masse personlig udvikling ind, så vokser du som person. 

Tænk over hvad du (og andre) "hælder" ind i din hjerne.

Rens ud i din hjerne:

Din hjerne har behov for at blive renset ud ind i mellem. Dit hoved er fyldt med "gamle" tanker. Faktisk, så er over 90 % af dine tanker i dag fuldstændigt de samme som dem i går. Både af hensyn til din stress og din kreativitet, så skal du lære at "tømme hjernen". Den letteste metode er at finde et tidspunkt og sted, hvor der er 100 % fred og ro. Tag flere ark papir og skriv ALT ned, som du tænker på. Bliv ved, indtil der ikke er flere tanker i dit hoved. Så har du lavet en hurtig og overfladisk hovedrengøring.
Det er skønt bagefter! … Du kan forbedre dette med en eller anden form for meditation.
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: