BLOMST og VAND mødes og bliver gode venner.

 
En dag forstår BLOMST, at den er blevet forelsket i VAND. BLOMST begynder at sprede sine kronblade, fyldige, smukke og en dejlig duft begynder at vokse fra hende. Hun siger "Alt dette – kun for din skyld, kære VAND ", og hun håber,  at han forstår hendes følelser.
Der kommer en tid, hvor VAND indser, at han er forelsket i BLOMST, og han søger hele tiden hendes selskab. Som tiden går, begynder BLOMST at undrer sig over, om VAND mon også elsker hende, da VAND ikke rigtig viser BLOMST sine følelser. Pludselig en dag kan BLOMST  ikke holde det ud mere.
"Jeg elsker dig, søde VAND" – siger BLOMST. VAND svarer: "Jeg elsker også dig".
Så går der lang tid igen, og BLOMST  siger igen: "Jeg elsker dig, min kære VAND". Han svarer: "Det gør jeg også".
BLOMST har megen tålmodighed, så den ventede, ventede, ventede. Men der kom et tidspunkt, hvor BLOMST ikke længere kunne sprede sin dejlige duft omkring sig. En sidste gang siger BLOMST: "Min elskede VAND. Jeg elsker dig" – hvortil VAND svarer: "Jeg har jo sagt til dig, at jeg også elsker dig".
Pludselig en dag bliver BLOMST  så syg, at den ikke længere kan åbne sine smukke kronblade. De har mistet farven og visner. Hun dufter ikke længere, som hun engang gjorde. Mens BLOMST  ligger i sin seng, sidder VAND ved siden af hende. Men det er tydeligt, at BLOMST skal dø – og endnu en sidste gang vender BLOMST  sig imod VAND og siger: "Du, mit VAND, mit liv. Jeg elsker dig virkelig højt". VAND bliver så ked af det, at den ringer efter en læge. Lægen kommer straks, og undersøger BLOMST. "Der er ikke så meget, man kan gøre for denne patient – det er umuligt." VAND bliver så ked af det, og spørger hvad det dog er BLOMST fejler. Lægen svarer: "BLOMST fejler intet, kære VAND. Denne BLOMST  har bare tørstet efter VAND. Den har haft brug for VAND. Men den har intet VAND fået. Dette er grunden til hendes død".
 
Endelig forstod VAND, at man ikke kun kan nøjes med at sige: "JEG ELSKER DIG" – man skal også kunne vise det. Man kan ikke nøjes med at være tilstede – man må også kunne give af sig selv
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: