Tag altid det bedste først

 
To munke passede hvert deres æbletræ. På hvert træ voksede 20 æbler, og hver dag gik de to munke ud og spiste et æble fra deres træ. Den første munk kiggede på alle sine æbler og valgte altid det smukkeste. Den anden munk nænnede ikke at spise det smukkeste æble. Han valgte altid det grimmeste. Så havde han de smukke æbler til gode, tænkte han.

Forskellen på de to munke blev, at efter 20 dage havde den første munk spist 20 æbler, der hver på dét tidspunkt var det allersmukkeste, mens den anden munk havde spist 20 grimme æbler.

Gør ligesom den første munk. Spis det smukkeste æble først. Løs den sjoveste opgave først. Så vil hver opgave være den sjoveste, du kan vælge. Når du planlægger din tid, så gør det, du vil, først, i stedet for at gemme de gode ting, til du er helt udkørt og ikke kan nyde dem.

Sådan gør du –

På arbejdet. Sidder du med 5 opgaver foran dig, så prioriter hele tiden den opgave du har mest lyst til. På den måde ender du med at have løst 5 gode opgaver.

I weekenden. Lad være med at invitere dem du ikke har set i lang tid, fordi det er lang tid siden. Inviter dem du har mest lyst til at se. På den måde tilbringer du tid sammen med de bedst tænkelige mennesker.

På ferien. Skal du f.eks. til Rom på sommerferie, så vælg ikke efter hvad man bør opleve, men hvad du har lyst til. Find det allerbedste af Rom. Kender du en helt unik restaurant, så start ferien med at spise dér. På den måde får du kun de bedste rejseoplevelser.

Kilde :

© 2001-2008 MartinErichsen.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: