Når mulighedernes dør åbner

 

 

Alle kan opnå det de vil. Mener du også det?
  

Men der er lige noget vi skal kigge på her. Dem der får succes, er dem der går gennem mulighedernes dør når den åbner. Det ved vi alle godt. Men hvad er egentlig hemmeligheden ved at komme igennem denne dør? Nogen kalder det også "window of opportunity"

 

Det er at være lige uden for døren når den åbner – og være klar til det.

 

Der er en historie om Frank Sinatra som fortæller om hvordan han fik sin store mulighed, mens han arbejdede som tjener. En dag mens han var på arbejde, så han pludselig et af de største navne indenfor musikindustrien, sidde og spise i restauranten. 

Frank gjorde noget utroligt. Han ryddede bordet ved siden af denne mand, stillede sig op, og sang det bedste han kunne. Han vidste at han ville blive fyret for at gøre det, men hvor mange gange ville han få denne unikke mulighed? Du kender selv resten af historien.

 

Du ved aldrig hvornår  mulighedernes dør åbner sig for dig. For nogen kommer den store mulighed tidligt i livet, og for andre kommer den senere. Men for alle der har succes gælder det samme: De var klar….

Og for alle dem der var klar når døren åbnede sig, er der tusinder der ikke var.

 

Så det vigtigste er altså: VÆR KLAR!

 

Er du klar?

 

 

Her er der nogle punkter du kan overveje…

 

Er dine evner, og færdigheder så skarpe, som du ønsker de skulle være? Er de gode nok til at du virkelig kan yde dit bedste når muligheden viser sig?

 

Kan du håndtere succes når du får det? Det er ikke sjovt at få masser af succes, hvis man ikke kan håndtere det, og måske reelt set er bange for det.

 

Arbejder du hårdt på at bringe dig i den rigtige position. Det du skal gøre mens du venter på at døren åbner sig, er at udvikle dine evner, færdigheder, og din personlighed, samt at bringe dig i en position hvor mulighederne kan finde dig. Du skal være klar til at gå gennem døren inden den lukker sig for dig igen.

 

Din dør vil åbne sig en dag. Den åbner sig for alle. Måske åbner den sig for dig én gang, og måske åbner den sig for dig mange gange. Det er forskelligt for os alle, og i den retning er livet ikke altid retfærdigt.

Men vi får alle mulighederne – Er du klar til det?

 

Hvis døren til dine store muligheder åbnede sig senere i dag – ville du så være klar til at gå gennem den uden bekymring?

 

Gør alt du kan for at være klar. Sid ikke bare mens du ønsker og drømmer, men være proaktiv. Sørg for at være kvalificeret til når DIN dør åbner sig. Og sørg for at være i nærheden af døren.

 

Så er du klar når den åbner.

 

Shhh – Kan du høre det? Hængsler der knirker – Det er lyden af mulighedernes dør der åbner – Er du klar?

 
 
Kilde : Coach Academy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: