Få dine drømme til at gå i opfyldelse

 
 


 

3 simple øvelser, der gør dig lykkelig!

Af Energicoach og foredragsholder Gitte Koldtoft

Her er tre effektive værktøjer til, at tage aktivt del i skabelsen af det liv, du ønsker.

1. Lav affirmationer:
Affirmationer er positive sætninger, som du gentager igen og igen. Hvert et ord, du siger, er faktisk en affirmation om, hvad du ønsker at tiltrække, så derfor er det en god idé ikke at beklage dig, med mindre du ønsker at tiltrække endnu mere at beklage dig over. Hver en tanke og hvert et ord er en erklæring om, hvem du tror, du er.

Husk, at dine affirmationer skal være positive, korte og i nutid. Arbejd maks. på tre af gangen. Her er tre eksempler på mine egne affirmationer: – ”Hver dag på hver måde får jeg det bedre og bedre”. – ”Alt godt kommer nemt og ubesværet til mig” og – ”Jeg tjener godt på at arbejde med min passion hver dag og nyder det.”

2. Visualisér det, du ønsker:
Underbevidstheden lapper billeder i sig, som bier der suger honning. Find en tom bog uden linjer og gør det til din ”Loven om tiltræknings bog”. Du tager en stak livsstilsmagasiner og klipper alle de billeder og ord ud, der repræsenterer din drøm. Du kan også fylde den med alle dine positive affirmationer, billeder af mennesker du ønsker at møde, ting du ønsker osv.

Undgå at lave en rodet og uoverskuelig bog, for du ønsker ikke at tiltrække rod ind i dit liv. På samme måde som du kreerede bogen, laver du nu en visionsplakat på et stort stykke pap. Køb gerne en ramme til din plakat og hæng den et sted, hvor du ser den hver dag.

3. Udøv taknemmelighed:
Jo mere taknemmelig du er for det, du allerede har, des mere tiltrækker du at være taknemmelig for. Intet virker så tiltrækkende og vibrerer så højt på energiskalaen som taknemmelighed. Ønsker du for eksempel en ny bil, så lad være med at sige ting om din nuværende bil som: ”Den gamle spand er jeg virkelig træt af” Sig i stedet: ”Tak for at jeg har en bil, og jeg åbner nu op for en endnu bedre og nyere bil, der passer perfekt til mig”.

I mange år skrev jeg alle de ting i min dagbog, der ikke fungerede i mit liv, og kunne ikke forstå, at der blev ved med at dukke nye problemer op. Nu skriver jeg hver aften tre ting, jeg har været taknemmelig over den pågældende dag. Velvidende at jeg hver aften skal finde tre ting, leder jeg konstant efter noget at være glad for i løbet af dagen og lever dermed med langt højere bevidsthed om alt det vidunderlige, der sker. Prøv det – for det skaber mirakler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: