Tænk over hvad du har at tilbyde verden. Stil dig selv det enkle spørgsmål “Hvordan kan jeg gøre en forskel?”

Tro på dig selv – når ingen andre gør…    

“Nogle mennesker får succes fordi det er bestemt for dem (deres skæbne) – men de fleste mennesker får succes fordi de har bestemt sig for det.” 

Da Henry Ford sagde disse ord, så talte han ikke kun om sig selv – selv om Ford var prototypen på et beslutsomt menneske.
Han gik konkurs flere gange, men alligevel mistede han ikke sin vision og sit mål.
Han troede hele tiden 110 % på sig selv og det han gjorde. Og i sidste ende fik han ret. De fleste mennesker ville jo have givet op længe før.

 

Hvordan ville verden mon se ud, hvis vi alle var SÅ viljefaste?

 

 
Lad aldrig nogen overbevise dig om at du ikke kan nå dine mål. Hvem siger at du ikke er sejere, hårdere, bedre, mere hårdtarbejdende og klogere end dine konkurrenter?

 

Det betyder intet, hvis andre de siger til dig at du ikke kan gøre det. Det eneste der tæller er at DU siger du kan. Hvis du tror på dig selv – så er der næsten ikke noget du ikke kan gennemføre.
De fleste kendte skuespillere har fejlet før de fik succes.
 
Gene Hackman og Dustin Hoffmann blev begge vurderet af deres klassekammerater på skuespillerskolen til at være de “mindst sandsynlige, til at få succes.”
Men hvor mange af deres klassekammerater kan lige prale med en Academy Award?

 

Woody Allen dumpede i flere af filmproduktions klasserne da han gik på college. Heldigvis for ham var publikum ikke enige i dette.

 

Harrison Ford fik flere gange at vide at han simpelthen ikke havde det der skulle til, for at blive en succes. Men man må da sige at Star Wars og Indiana Jones filmene beviser at dem der sagde det tog godt og grundigt fejl. Disse film indspillede i alt over 6 milliarder USD.

Nogle af de mest succesrige sangere i historien har også haft en svær start på deres karriere. Diana Ross og The Supremes havde ikke særligt stor succes på deres første ni plader, men den tiende blev et smash hit, og derefter kørte det for dem.

 

Elvis Presley blev fyret efter bare en enkelt optræden i 1954. Jimmy Denny sagde “Du kommer ingen vegne med det der knægt. Du skulle begynde at køre lastbil igen.”

 

Et af pladeselskaberne som the Beatles kontaktede, sagde til dem at de ikke kunne li deres “sound” og at guitar musik for øvrigt også var på vej ud.

 

Som du kan se, så kunne alle disse mennesker ikke rigtig høre ordet NEJ.
De har sikkert været ret nedtrykte lige efter denne besked, men så har deres viljestyrke, og deres indre drive slået over til slæbegear og sat dem i gang igen.

 

Når du vender kikkerten mod forretningslivet ser du det det samme billede. Du har sikkert hørt alle disse historier om forretningsfolk der har overvundet kæmpeforhindringer og til sidst fået succes.

 

Kender du for eksempel Soichiro Honda? 
Du har selvfølgelig stiftet bekendtskab med hans biler og motorcykler. Honda søgte job hos Toyota som ingeniør, men blev afvist, så derfor begyndte han selv at lave scootere.
 
Honda Corporation siger “Vi ser ikke verden som den er – men som den kan blive. Vi ser verden gennem drømmernes øjne, fordi vi er et firma grundlagt af en drømmer. Og vi er et firma bygget på drømme.”

 

Som jeg har sagt så mange gange – Hvis du vil tredoble din succes, så må du tredoble dit antal af fejl.

 

Sørg for at omgive dig med top kvalitets mennesker, og lyt godt efter deres input. Lad være med at vente til det er for sent med at skifte retning.
For det at være vedholdende betyder nemlig ikke at du hjernedødt skal gå efter et bestemt mål, der viser sig ikke at være realistisk.
 
De mennesker der her er nævnt har heller ikke gjort det. Når de har mødt forhindringer og nederlag, så har de rejst sig og sagt “O.K. – hvordan kommer jeg så der hen, hvor jeg ønsker at være?.”
Og så har de fundet en ny vej uden om problemerne og til sidst har de nået deres vision.

 

Tænk over hvad du har at tilbyde verden. Stil dig selv det enkle spørgsmål “Hvordan kan jeg gøre en forskel?”

 

Den enkle opskrift på succes er nemlig aldrig at holde op med at stille dig selv dette spørgsmål.

Kilde :

Jeppe Laponnel, Coach Academy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: